Tom Lassing is affiliate van Neo Finance - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Pro Gain BV en Tom Lassing

p2pfinance is onderdeel van Pro Gain BV

Pro Gain BV is één van de BV's van Tom Lassing. Deze site is onderdeel van Pro Gain BV.
Tom  Lassing is naast geldverstrekker binnen het platform van NEO Finance  ook affiliate van NEO Finance en heeft alleen via die weg een zakelijke  relatie met het initiatief. Ik heb echter ook een betaalde cursus NEO  Finance opgezet om accounthouders te helpen hun account snel perfect op  te zetten. Kijk hier.
Tom Lassing heeft privé sinds oktober 2019 zelf ook een rekening bij NEO Finance  lopen en is zelf dus als klant in het netwerk actief. Begin december  2019 had Tom 130 leningen uitstaan. Per lening een bedrag van maximaal  25 euro. Op 31 oktober 2019 verstrekte Tom zijn eerste lening via het  systeem.
Juni 2023 staan er  ondertussen al ruim 1.700 leningen via het NEO Finance account van Tom  uit. p2pfinance is al sinds half 2020 de grootste klantenaanbrenger van  het NEO Finance platform.Vanuit het enthousiasme voor de opzet is er  bij NEO Finance gevraagd of er ook een affiliate opzet mogelijk was.  Dat bleek zo te zijn.
Via p2pfinance zijn sinds begin 2020 enkele duizenden personen klant van NEO Finance geworden.
Iedere deelnemer via Beursbox en met de code Beursboxnl krijgt nog altijd bij de opening van het eerste account 20 euro op het  eigen account overgemaakt. (De bonusregeling wil nog wel eens veranderd  worden, ik garandeer dus niet dat precies deze regeling nu actueel is)
Voor  zijn inspanningen krijgt Tom Lassing op zijn privé account ook de  affiliate vergoeding overgemaakt. Denk nu niet dat dat enorme bedragen  oplevert... in maart 2021 was het een bedrag van 168 euro... Over heel  2022 was het gemiddeld 35 euro per maand. Het affiliateschap bij NEO  Finance is dus een aardigheid, pertinent geen serieus verdienmodel. In  2022 was de vergoeding zo laag omdat NEO Finance weer stopte met het  affiliate model. In 2023 is het weer opgepakt en krijg ik weer enkele  tientjes per maand overgemaakt. Het gaat qua bedragen nergens over, maar  ik ben gewoon razend enthousiast over de opzet.

NEO  Finance biedt u met de P2P crowdlending opzet een prachtige  mogelijkheid om uw rendement op uw spaargeld enorm te verhogen en ik  denk dat vooral sparen voor u en de (klein)kinderen hier al dan niet met  een verzekering er achter, een prachtige kans voor u is.
Het is aan u om die kans te pakken. Het is aan u of u de 20 euro bonus bij aanmelding via de Beursbox link graag wilt hebben. Als u via deze link aanmeldt en tenminste 50 euro stort, dan is die 20 euro bonus al voor u!  (Als deze actie nog actueel is. Neo Finance veranderd nog wel eens van  actie) Wilt u snel en goed uw account opzetten, dan raad ik de door mij gemaakte cursus van harte aan. Kijk hier.

NEO Finance is de (beursgenoteerde) onderneming die heel de opzet mogelijk maakt. Hun site vindt u hier.

p2p Finance / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodeseweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
Terug naar de inhoud