Tom Lassing is affiliate van Neo Finance - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Pro Gain BV en Tom Lassing

p2pfinance is onderdeel van Pro Gain BV

Pro Gain BV is één van de BV's van Tom Lassing. Deze site is onderdeel van Pro Gain BV.
Tom Lassing is naast geldverstrekker binnen het platform van Neo Finance ook affiliate van Neo Finance en heeft alleen via die weg een zakelijke relatie met het initiatief.
Tom Lassing heeft privé sinds okt 2019 zelf ook een rekening bij Neo Finance lopen en is zelf dus als klant in het netwerk actief. Begin december 2019 had Tom 130 leningen uitstaan. Per lening een bedrag van maximaal 25 euro. Op 31 oktober 2019 verstrekte Tom zijn eerste lening via het systeem.
April 2021 staan er ondertussen al 1.100 leningen via Neo Finance uit en is p2pfinance de grootste klantenaanbrenger van het Neo Finance platform.Vanuit het enthousiasme voor de opzet is er bij Neo Finance gevraagd of er ook een affiliate opzet mogelijk was. Dat bleek zo te zijn.
Via Tom Lassing zijn er de eerste zes weken na klant geworden te zijn 70 personen ook deelnemer in de opzet geworden.
Iedere deelnemer via Beursbox en met de code Beursbox krijgt nog altijd 20 euro op het eigen account overgemaakt.
Voor zijn inspanningen krijgt Tom Lassing op zijn privé account ook de affiliate vergoeding overgemaakt. Denk nu niet dat dat enorme bedragwen oplevert... in maart 2021 was het een bedrag van 168 euro... Het affiliateschap bij Neo Finance is dus een aardigheid, geen serieus verdienmodel.

Neo Finance biedt u met de P2P crowdfunding opzet een prachtige mogelijkheid om uw rendement op uw spaargeld enorm te verhogen en ik denk dat vooral sparen voor u en de (klein)kinderen hier al dan niet met een verzekering er achter, een prachtige kans voor u is.
Het is aan u om die kans te pakken. Het is aan u of u de 20 euro bonus bij aanmelding via de Beursbox link graag wilt hebben. Als u via deze link aanmeldt en tenminste 50 euro stort, dan is die 20 euro bonus al voor u!

Neo Finance is de onderneming die heel de opzet mogelijk maakt. Hun site vindt u hier.

p2p Finance / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodeseweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
Terug naar de inhoud