Tom Lassing is affiliate van Neo Finance - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Pro Gain BV en Tom Lassing

p2pfinance is onderdeel van Pro Gain BV

Pro Gain BV is één van de BV's van Tom Lassing. Deze site is onderdeel van Pro Gain BV.
Tom Lassing is naast geldverstrekker binnen het platform van NEO Finance ook affiliate van NEO Finance en heeft alleen via die weg een zakelijke relatie met het initiatief. Ik heb echter ook een betaalde cursus NEO Finance opgezet om accounthouders te helpen hun account snel perfect op te zetten. Kijk hier.
Tom Lassing heeft privé sinds oktober 2019 zelf ook een rekening bij NEO Finance lopen en is zelf dus als klant in het netwerk actief. Begin december 2019 had Tom 130 leningen uitstaan. Per lening een bedrag van maximaal 25 euro. Op 31 oktober 2019 verstrekte Tom zijn eerste lening via het systeem.
Juni 2023 staan er ondertussen al ruim 1.700 leningen via het NEO Finance account van Tom uit. p2pfinance is al sinds half 2020 de grootste klantenaanbrenger van het NEO Finance platform.Vanuit het enthousiasme voor de opzet is er bij NEO Finance gevraagd of er ook een affiliate opzet mogelijk was. Dat bleek zo te zijn.
Via p2pfinance zijn sinds begin 2020 enkele duizenden personen klant van NEO Finance geworden.
Iedere deelnemer via Beursbox en met de code Beursboxnl krijgt nog altijd bij de opening van het eerste account 20 euro op het eigen account overgemaakt. (De bonusregeling wil nog wel eens veranderd worden, ik garandeer dus niet dat precies deze regeling nu actueel is)
Voor zijn inspanningen krijgt Tom Lassing op zijn privé account ook de affiliate vergoeding overgemaakt. Denk nu niet dat dat enorme bedragen oplevert... in maart 2021 was het een bedrag van 168 euro... Over heel 2022 was het gemiddeld 35 euro per maand. Het affiliateschap bij NEO Finance is dus een aardigheid, pertinent geen serieus verdienmodel. In 2022 was de vergoeding zo laag omdat NEO Finance weer stopte met het affiliate model. In 2023 is het weer opgepakt en krijg ik weer enkele tientjes per maand overgemaakt. Het gaat qua bedragen nergens over, maar ik ben gewoon razend enthousiast over de opzet.

NEO Finance biedt u met de P2P crowdlending opzet een prachtige mogelijkheid om uw rendement op uw spaargeld enorm te verhogen en ik denk dat vooral sparen voor u en de (klein)kinderen hier al dan niet met een verzekering er achter, een prachtige kans voor u is.
Het is aan u om die kans te pakken. Het is aan u of u de 20 euro bonus bij aanmelding via de Beursbox link graag wilt hebben. Als u via deze link aanmeldt en tenminste 50 euro stort, dan is die 20 euro bonus al voor u! (Als deze actie nog actueel is. Neo Finance veranderd nog wel eens van actie) Wilt u snel en goed uw account opzetten, dan raad ik de door mij gemaakte cursus van harte aan. Kijk hier.

NEO Finance is de (beursgenoteerde) onderneming die heel de opzet mogelijk maakt. Hun site vindt u hier.

p2p Finance / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodeseweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
Terug naar de inhoud