Wie zit er achter dit initiatief - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud
Wie zijn wij

P2P Finance en Welovetocoach.com zijn onderdeel van Pro Gain BV. De eigenaar is Tom Lassing is onder andere bekend van Beursbox.nl en ook het Beursbox Youtube kanaal. Mede hierdoor een veel gezien gezicht wanneer het gaat over de beurs en over NEO Finance.

Verder zijn Amber Lassing en Patrick Couwenberg actief voor zowel P2P Finance als Welovetocoach.com
De voordelen van NEO Finance:

Stabiel rendement (10-14%)
Investeer vanaf 20 euro
Versla de inflatie
Rente-op-rente
Makkelijk te leren
Tom Lassing

Tom is belegger sinds 1987 en publicist vanaf 1993. Zijn persoonlijke internet roots liggen in 1995 toen hij van het BBS overstapte op het toen massa ontluikende internet, waar hij direct een nieuwsbrief ging publiceren over financiƫle onderwerpen. Beursbox is opgericht in 2001 en is voortgekomen uit deze maandelijkse en wekelijkse nieuwsbrieven, wat vanaf dat moment een dagelijkse nieuwsbrief werd. Daarom is Tom altijd dagelijks bezig met de beurs, investeren en beleggen.
Tom opende zijn NEO Finance account in okt 2019 en is ondertussen een ook door het bedrijf erkende expert op het systeem geworden.Amber Lassing

Amber is, naast dochter van Tom, onze belevingsdeskundige en marketing specialist. Daarnaast is Amber afgestudeerd docent en expert in  het creĆ«ren/filteren van de juiste content en uitleg voor iedere  doelgroep. Ze is mede-eigenaar van Heerlijck catering, het grootste catering bedrijf in Best. Haar grote hobby is reizen over de hele wereld.


Patrick Couwenberg

Grafisch ontwerper, web  developer, videograaf en eigenaar van zijn eigen reclamebureau Studio Ergh. Daarnaast is Patrick afgestuurd docent met een  specialisme in coaching en sinds 2007 workshop docent in diverse  vakgebieden. Daarnaast is hij actief als tattoo artiest bij the Narrative in Eindhoven. Patrick is de partner van Leandra, de andere dochter van Tom en daardoor aangestoken met het beleggings virus.


Tom Lassing, oprichter en eigenaar
Amber Lassing, redactie en marketing
Patrick Couwenberg, Grafisch ontwerper
Terug naar de inhoud