Alle vragen die u over Neo Finance heeft, beantwoorden we - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud
FAQ onderwerpen

1. Inschrijven / Identificatie Video 6:39 min) / Wachtwoord
2. Basis uitleg (Video van ruim anderhalf uur)
3. Geld Storten, Geld terughalen (6 min video)

1. Hulp bij inschrijving

De inschrijving in het account is vrij simpel, maar soms vergis je je als aanmelder. Ook kan een geuploade foto van onvoldoende kwaliteit roet in het eten gooien en het aanmeldingsproces verstoren.
We hebben ter verduidelijking in eigen beheer een serie video's gemaakt met uitleg. Als u hier inschrijft, dan sturen we u dat allemaal toe. Het kan u nét even helpen bij uw inschrijving, maar zeker ook bij de verdere instelling van uw Neo Finance account. Deze inschrijving voor de video's en verdere uitleg staat dus los van uw account bij NEO Finance, maar ondersteund deze.
Ik heb hier ook nog een artikel over het identificeren. Ik heb ook een betaalde cursus gemaakt die heel het NEO Finance systeem bestrijkt. Kijk hier.

Enkele punten waar u bij uw inschrijving bij NEO Finance zeker op moet letten:
De landcode voor Nederland is 0031 of +31
De landcode voor België is 0032 of +32
Standaard staat in het systeem 0037 of +37 ingevuld, dus u MOET dat even aanpassen en goed invullen. Dit is de meest gemaakte fout gebleken! Daarna moet u GEEN nul plaatsen! Uw telefoonnummer is dus zoiets als dit: +31622233300

Waar het bij mij mis ging, was de kwaliteit van de foto. Ik vond de foto mooi en goed genoeg, maar bij NEO Finance dachten ze daar anders over. Ze hebben bepaalde eisen en hun kwaliteitseisen gelden. Uiteindelijk is het goed gekomen.

U krijgt na inschrijving uw eigen IBAN rekeningnummer waarnaar u uw eerste overboeking kunt overmaken. Schrijf daarom dus nu direct even in!
Die IBAN rekening staat op uw eigen naam. U maakt dus naar uzelf over!
Wees even slim en maak eerst tenminste 50 euro over. NEO Finance vult dat (als u Beursbox al verwijzer heeft ingevuld) met 20 euro bonus aan tot 70 euro. (*1)
Stel nu uw account in en maak nu een Automatisch Investeren lijst aan. Laat deze automatisch enkele leningen inzetten. U ziet nu hoe het werkt.
U ziet dat het systeem perfect werkt en u ziet nu ook dat dit bedrijf te vertrouwen is. Het is dan tijd om een groter bedrag over te maken en meer leningen in te zetten!
Heeft u vragen, neemt u dan op dat moment even contact op met de vertegenwoordiger van NEO Finance in Nederland/België, dhr. Mark Leenards. (mark@neofinance.com)

Overtuigd?
Maak dan pas echt groot geld over en pas de Automatisch Investeren instelling aan op basis van uw nieuwe inleg. Maak eventueel meerdere nieuwe automatische investering automaten aan.

Ik maakte om te beginnen 5.000 euro over om tenminste 200 leningen van 25 euro per stuk te verstrekken. Toen dat geld was ingezet, ging ik maandelijks bedragen overmaken zodat ik leningen kon en kan blijven verstrekken en dus ook steeds meer rendement ga maken.
Met 5.000 euro kunt u 200 leningen van 25 euro per stuk verstrekken zodat de gewenste brede verdeling over 200 leningen gerealiseerd kan worden. Ik begon zelf vrijwel alleen met C leningen verzekering, maar wilde na opening van het account zo snel mogelijk wel een veilige verdeling over tenminste 200 leningen actief hebben. Later ben ik vooral voor B leningen gegaan. Ik verstrek nu nog maar mondjesmaat C leningen. Het risico werd me bij C leningen te groot. (Dat moet ik wel nuanceren... De leners blijken ook vertraagd wel vaak te betalen. De leningen lopen dan alleen wel achter)

(*1) Er kan een andere bonusregeling actief zijn!)
Heeft u een rekening geopend, of overweegt u dat, dan raad ik u aan ook in te schrijven op een maillijst die ik opgezet heb. Via die maillijst kan ik tips doorgeven, maar kan ik u ook wijzen op instellingen die u mogelijk nét iets meer rendement gaan opleveren.
Die tips komen ook wel op deze website, maar wanneer denkt u er aan om deze website ooit nog weer eens te bezoeken?
Het is dus raadzaam om even op de gratis maillijst in te schrijven. Dat kan hier. We hebben ook een groeiend aantal video's die we online zetten!
Wilt u echter uw account zo snel mogelijk perfect inzetten, koopt u dan de cursus die ik gemaakt heb. Die bestrijkt heet het platform en helpt u bij het instellen en beheren van heel uw account. Klik hier voor meer informatie.
Identificatie
We hebben hierboven al aangegeven dat het helaas wel eens mis kan gaan. Gelukkig zijn het uitzonderingen, maar toevallig was ik ook zo'n uitzondering en dat is verre van prettig. Ik deed er 5 dagen over...
Mark en ik hebben er een video over gemaakt: https://youtu.be/JRS6rZTPW5g

Artikelen over Identificatie:

Kijk vooral ook in onze blog artikelen. Rechts onder die pagina kunt u ook op onderwerp selecteren!

Terug naar de inhoud