Alle vragen die u over Neo Finance heeft, beantwoorden we - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud
Waarom maakten wij deze cursus?

NEO Finance is een overzichtelijk platform, wat het werken ermee heel makkelijk maakt. Zonder de cursus kun je dus uiteraard eenvoudig een NEO Finance account aanmaken en instellen. Echter gaat het wel om je eigen geld en wil je het beste eruit halen, dan vraagt dit toch enige kennis van de markt en het platform. Dat scheelt je uiteindelijk tijd en rendement.  Je voorkomt hiermee fouten, die wij en anderen al gemaakt hebben.

We zijn ontzettend enthousiast over het platform en hebben gezien dat het echt goed voor je kan werken. Dit willen we graag delen. Daarnaast worden er té vaak te voorkomen fouten gemaakt. Met de cursus proberen we daardoor ook te voorkomen dat deze vragen steeds weer bij ons terug komen.

Waarom de cursus:

Dé beste tips!
Stap voor stap
Uitleg erkende expert
E-book + video's
Online te volgen
Wie zijn wij?

Wij als P2P Finance / Welovetocoach zijn al vanaf eind 2019 actief op het platform. Door NEO Finance wordt Tom Lassing, eigenaar van P2P Finance en Welovetocoach gezien als een expert op hun systeem. Zo stond Tom eind 2023 op de stand van NEO Finance op de Beleggersfair in de Beurs van Berlage. Tevens hebben we begin 2024 in ons kantoor in Best, de Gold en Platinum V.I.P. awards aan de grote investeerders op het NEO Finance platform mogen uitreiken.
Voor meer informatie, kijk ook even bij Over Ons.

De cursus NEO Finance

De cursus is verdeeld in negen hoofdstukken, waar alles uitgebreid aan bod komt, van het openen van je rekening tot het instellen van de automatische investeerder.

De hoofdstukken:
-Basis uitleg
-Inschrijven
-Instellen
-Website uitgelegd
-Onderhouden
-Cash opnemen / account sluiten
-Veelgestelde vragen
-Secundaire markt
-Belastingdienst

Onze ervaring leert dat je echt veel meer rendement maakt als je onze tips, die we in de cursus geven, opvolgt. Wil je meer weten over onze cursus NEO Finance klik dan hier.

rente op rente grafiek NEO Finance
Terug naar de inhoud