Vraag over NEO Finance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Vraag over NEO Finance

p2pfinance
Gepubliceerd door Tom Lassing in Systeem · 4 juli 2023
Tags: opnemenwithdrawalbedragenleningen
Ik ontving deze vraag:

Ik heb de laatste weken EUR 3000 gestort en ingezet op leningen, en ik zie mijn rekening met uitstaande leningen niet nauwelijks omhoog gaan. Tegelijkertijd zie ik onder de tab  "OVERVIEW" allerlei onbegrijpelijke bedragen staan.

Met name onder de noemer "WITHDRAWELS"  staat dat er EUR 2366,60 zou zijn onttrokken aan de rekening.

Volgens mij is er NIETS door mij aan mijn rekening onttrokken!!!

Als ik dit bedrag optel bij het door jullie weergegeven bedrag aan uitstaande leningen van .EUR 11.000 dan komt dit aardig in de buurt van wat  ik meen dat er zou moeten uitstaan.

Wat is hier gaande??? Kunt u mij verklaren wat hier aan de hand is?Helaas had de vragensteller geen screendumps toegevoegd. Het was dus even zoeken naar wat hij precies bedoelde. Ik kan me uiteraard vergissen en ik heb hem gevraagd om de screendumps zodat ik zeker weet waar het over gaat.

Als eerste: U kan ook de vertaling van de site aanzetten. Klik daartoe rechts boven op één van de beschikbare talen. Nederlands is beschikbaar.

Als u "Withdrawals" bedoelt onder de kop "Overview", dan betreft het geldonttrekkingen die gebruikt zijn om Finomark leningen mee in te zetten.

Invested Amount is echt AL het geld dat u ooit in leningen ingezet heeft. Een flink deel daarvan is ondertussen afgelost en waarschijnlijk weer opnieuw ingezet. Dat geld is dan dus dubbel geteld. Als u op het driehoekje er achter klikt, dan ziet u waar het bedrag uit bestaat.

Er zijn nog geen beoordelingen.
0
0
0
0
0
Terug naar de inhoud