Nieuwe mijlpaal gehaald

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Nieuwe mijlpaal gehaald

p2pfinance
Gepubliceerd door Tom Lassing in Overig · 15 oktober 2021
Tags: doelschemamijlpaal
Vanochtend heb ik weer een mijlpaal weten te bereiken. Puur een eigen doel, het heeft verder geen waarde.
Ik wilde heel graag nog in 2021 een geïnvesteerd bedrag van 40.000 gaan halen.
Daartoe heb ik de afgelopen week extra veel transacties in de Secundaire Markt gedaan.
Ik kocht heel bewust slecht lopende leningen die met een interessante korting werden aangeboden.

De 40.000 is in het systeem geen bedrag waar NEO Finance iets mee doet. Dat is 50.000 wel. Die 50.000 wil ik nu voor 1 juli 2022 gehaald hebben.

50.000 is binnen NEO Finance wel een belangrijke grens. Als klant wordt je dan GOUD VIP. Vroeger had dat meer status dan nu, maar nog altijd is het zo dat de CEO voor de GOUD VIP's af en toe aparte bijeenkomsten houdt. In Litouwen wordt er soms een ontbijt of lunch o.i.d. op hun kantoor georganiseerd en online worden de GOUD VIP's af en toe uitgenodigd voor een webinar.
Ik heb er al eens een presentatie voor mogen houden. Dit naar aanleiding van mijn marketing succes EN het feit dat ik bepaalde trading strategieën uitwerk en test. Ik ben daarom al lid van de club, zonder dat ik zelf de status al bereikt heb.

Wat nu wel duidelijk is uit het plaatje, is dat mijn rendement zonder herinvestering (XIRR) nu onder de 12% is gekomen. Dat komt door de kosten die ik maakte en door het aankopen van heel veel slechte leningen. Als op die leningen daadwerkelijk afgelost gaat worden, dan zal mijn rendement fors kunnen stijgen. Helaas is de zekerheid op afbetaling niet te geven. Dat is de gok die ik er mee ben aangegaan en waarom ik de kortingen kreeg.


Er zijn nog geen beoordelingen.
0
0
0
0
0
Terug naar de inhoud