Verstrek leningen via een geautomatiseerde opzet - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud
Automatische Investering

De mooiste toepassing binnen het P2P crowdfunding platform is in onze ogen de mogelijkheid om een automatische instap in leningen te realiseren.

U kan via een simpele beslisboom opzet in uw persoonlijke account  aangeven wat voor soort leningen u voortaan automatisch wilt  verstrekken. Dit houdt in dat u kunt aangeven voor hoeveel u per lening  maximaal wilt meedoen (Tussen 20 en 500 euro per lening en 50 en 500 per  A+ lening) maar ook aan wat voor personen u deze leningen wilt  verstrekken. Hoe oud mag die persoon zijn, welk inkomen moet deze  hebben, moet er onderpand aanwezig zijn? U kunt dat en nog veel meer  allemaal volledig naar eigen voorkeur instellen.

De voordelen van Auto Invest:

Eenvoudig in te stellen
Weinig onderhoud nodig
Volledig AI gestuurd
Enorme risico beperking
Meer dan 1 in te zetten
Slapend rijk worden!

Het systeem zelf doet al het uitzoekwerk voor u. Daardoor bent u nooit te laat om mee te doen aan een interessante lening. U hoeft na het instellen van de automaat niets meer te doen, uiteraard raden we wel één keer per maand te kijken of het nog naar wens werkt. Dit is letterlijk slapend rijk worden. Wij hebben zelf meerdere automatische investeringen in onze accounts lopen, elk met een eigen risico profiel. Je kunt het zelfs zo instellen dat de ontvangen rente en aflossing automatisch wordt geïnvesteerd.

Een goede auto investerings instelling is uiteraard wel van belang. Dit kunt u uiteraard zelf instellen, maar in onze cursus komt dit uitgebreid aan de orde in video én pdf formaat. Benieuwd naar onze cursus? Klik dan hier.


rente op rente grafiek NEO Finance
Terug naar de inhoud